Maak kennis met Cartridge Europe
Toners, cartridges, onderdelen en reparaties van nagenoeg alle printers

Al enige tijd voeren wij de huismerk cartridges van Cartridge Europe. Maar iedereen die al bij ons in Heerde langs is geweest, heeft gezien dat we niet alleen de producten, maar ook de specialist zelf tegenwoordig in huis hebben. Toners, cartridges, onderdelen en reparaties van nagenoeg alle printers, daar kan Jan Willem je bij helpen!

Jan Willem: Cartridge Europe is jouw one-stop-shop voor bijna elke soort inkt- en tonercartridge. We vullen lege cartridges professioneel bij en bieden een uitgebreid assortiment van ons eigen Cartridge Europe merk in de winkel. Ons aanbod omvat zowel Inkjet- als tonercartridges van ons huismerk. En voor wie de voorkeur geeft aan originele cartridges, die hebben we natuurlijk ook! 

Jan Willem van Dorp, verkoopadviseur bij Cartridge Europe.


Je kunt tot 50% besparen door te kiezen voor het navullen van een lege cartridge of toner. Er zijn geen wachttijden; je levert je lege cartridge of toner in en ontvangt onmiddellijk een hervulde terug. 

In onze werkplaats testen we alle hervulde cartridges om te verzekeren dat ze 100% functioneel zijn voordat ze verpakt worden. Daarom bieden wij een 100% garantie op alle hervulde en compatibele cartridges van ons Cartridge Europe huismerk. Mocht je niet tevreden zijn over de kwaliteit, of werkt de cartridge niet, dan vergoeden wij het aankoopbedrag bij de aanschaf van een alternatief product.

Door onze opgebouwde ervaring in de afgelopen jaren weten we dat het meestal niet genoeg is om alleen nieuwe inkt in een cartridge te doen. Wij houden de ontwikkelingen in de industrie nauwlettend in de gaten en investeren in verschillende schoonmaak- en vulapparaten om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige cartridges voor een scherpe prijs.

Kijk voor meer informatie op de website van Cartridge Europe.



Wij gaan verhuizen!
Vanaf 4 september openen wij aan de Eperweg 50a in Heerde